Regalo Esclusivo


 • Help ons groeien!

  Het nieuwste paradepaardje in ons gamma zijn de slippers van Freedom Moses, een fashion brand dat wereldwijd aan een opmars bezig is dankzij haar comfortabele en hippe slippers. Ook uit Duitsland hebben we de eerste bestellingen van de slippers van Freedom Moses. Ons groeiverhaal wordt ook weerspiegeld in onze omzetcijfers: in 2020 verdubbelden we onze omzet in vergelijking met 2019.

   

  We moeten de slippers van Freedom Moses echter steeds voorfinancieren. Om die nodige financiering op te halen zijn we een financieringszoektocht gestart. In totaal zijn we op zoek naar €461.125.

   

  Een deel van dat bedrag willen we ophalen via een campagne bij WinWinner, een crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren. WinWinner begeleidt Regalo Esclusivo bij het hele proces van de publieke financieringszoektocht (opmaak van de campagne, administratie, contact met investeerders...). Via WinWinner willen we minimaal €50.000 en maximaal €150.000 ophalen.

  Jij kan dus ook mee investeren in Regalo Esclusivo via een lening die jou een rendement kan opleveren dat ruim boven de rentes op spaarboekjes ligt! Concreet kan dit via
  • een gewone achtergestelde lening (minimaal 500 euro, maximaal 5.000 euro):
  o 5,5% jaarlijkse brutorente
  o Investering met een looptijd van 5 jaar
  o Eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd
  o 0% waarborg
  • de winwinlening (minimaal 5.000 euro, maximaal 75.000 euro):
  o 1,75% jaarlijkse brutorente + 2,5% jaarlijks belastingkrediet = brutorendement van 4,25%
  o 40% overheidswaarborg op het openstaande bedrag
  o Investering met een looptijd van 5 jaar
  o Jaarlijks constante aflossing of eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd

  Meer weten over de winwinlening? Je vindt meer info over deze maatregel op de site van WinWinner.

  Uiteraard willen we je ook op de risico's van een eventuele investering wijzen. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling.

  Wil je meer informatie over de financieringszoektocht van Regalo Esclusivo? Neem gerust een kijkje op het WinWinner-platform, waar je onze campagnepagina vindt. Daar kan je onze groeiplannen, financiële info en de investeringsvoorwaarden raadplegen.